MACEDONIA
Далечински око-адаптер за уреди кои немаат опција за далечински управувач
productpic_KRE502E_01

Далечински око-адаптер за SWRC влез

KRE-502E
Со употреба на KRE-502E добивате можност за контрола на уреди кои инаку не поседуваат опција за далечински управувач KRE-502E го користи влезот од командите за волан кој е лоциран на задната страна на главната единица

Внимание

Не може да се користи KRE-502E во комбинација со Алпининиот интерфејс за команди на волан
Поврзани продукти
  • RUE-4360_Wireless-Remote-Control_angle
    Безжичен далечински управувач