MACEDONIA
 Products  Support and others

Надоградување на мапа за INE-S900R

Надоградете ја Вашата навигација со најновите мапи.

За да ги купите истите посетете го Вашиот Алпине дилер.http://alpine.navigation.com/.

 

 

Забелешка

Navteq новата верзија е компатибилна единствено со Alpine INE-S900R уредите кои го покажуваат логото на Alpine и името на производот INE-S900R на предната страна на производот и/или на дисплејот на почетниот екран.