MACEDONIA
 Products  Support and others
Модели што не се произведуваат повеќе

6"x9" (15x23cm) Coaxial 2-Way Speaker

SXE-6925S
Опции и спецификации

Features

  • 280W Peak Power
  • 45W RMS
  • Frequency Response: 40Hz - 20kHz
Подршка
Симнување на упатства

IM_SXE-6925S_EN.pdf