MACEDONIA
 Products  Support and others

Компонентен твитер 1" (2.5cm)

SPS-110TW
minimizeButton
Опции и спецификации

Опции

Твитер

 • Тип на твитер: 1 инчен твитер
 • Големо алуминиумско гласовно јадро
 • Материјал на магнет-неодмиум
 • Ротирачки тип на апликација
 • Плитко монтирање
 • Тип на апликација-надворешна/ротирачка

Скретница

 • Мрежен дизајн

Спецификации

Напојување

 • Максимална јачина: 300 W
 • RMS јачина: 100 W

Димензии

 • Дијаметар за монтирање: 2 инчи (5.1cm)
 • Длабочина за монтирање: 3/4 инчи (1.8cm)

Општо

 • Фрекфенциски опсег: 1kHz - 22kHz
 • Импенданса: 4 Оми
 • Осетливост: 88dB SPL (1W@1m)
Подршка
Симнување на упатства

OM_SPS-110TW_EN.pdf