MACEDONIA
 Products  Support and others

Firmware Update

Овој апдејт е специјално наменет за корисниците на Alpine PDP-E802DSP. Еден апдејт се однесува на еден уред. Доколку не сте сигурни дали Ви е потребен апдејт консултирајте се со Вашиот овластен дистрибутер.

Симнување на инструкции

Софтверски апдејт за PDP-E802DSP

download_arrow.jpgPDP-E802DSP-R24.zip – 01.03.2021

 

Alpine Sound Lab software for PDP-E802DSP

Expert sound tuning with your PC

Download the Alpine Sound Lab software for PDP-E802DSP and install it on your PC (compatible with Windows 10).

Connect your PC via USB cable or wirelessly through WiFi to the Alpine PDP-E802DSP to start tuning your audio system.